Vásárlási, szállítási feltételek

A Megrendelőlap elküldésével és annak a Tápfutár.hu által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a

Tápfutár webáruház Zrt.
Cégjegyzékszám: 01-10-047128
Székhelyünk: 1194 Budapest, Hoffherr Albert u.38-40.
Adószám: 23460436-2-43
Bankszámlaszám: 10918001-00000126-02310007
Telefon: +36305125130
E-mail:
info@tapfutar.hu
Honlap: http://www.tapfutar.hu/

mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:
A Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A szerződések nyelve magyar. A rendeléseket a szállító iktatja és azokat tárolja.
A vásárlásról magatartási kódexxel Tápfutár Webárhuáz Zrt. nem rendelkezik.

A Tápfutár.hu megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a 17/1999. és a Ptk. szerint vállaljuk a felelősséget. A vevők elállhatnak a hibás adatokkal közölt termékek megrendelésétől. A Tápfutar.hu ugyancsak nem vállal felelősséget azért, ha megrendelést részben vagy egészben önhibáján kívül (pl. készlethiány) nem tudja teljesíteni; az esetlegesen utalással kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére.

A Tápfutar.hu rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más site-ok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza (a szállítási és csomagolási költségek közvetített szolgálatatást tartalmazznak) - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban, vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől. Kérjük, hogy az Elállási jog gyakorlása előtt érdeklődjön munkatársainknál, hogy az adott termékkel kapcsolatosan jogosult-e az Elállási jog gyakorlására.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A Tápfutár.hu a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

A termékek kiszállítását a GLS Hungary végzi. A csomag átvételekor – még a futár jelenlétében - kérjük vizsgálja át annak sértetlenségét. Amennyiben hibát észlelne (kiszakadt a zsák, hiányzik valamilyen termék), kérjük a futárral azonnal vetessen fel jegyzőkönyvet, és a csomagot küldje vele vissza részünkre, ha a csomag sérülése azt indokolja! Ezt követően kérjük vevőszolgálatunkon keresztül (E-mail: vevoszolg@tapfutar.hu, Mobil: +36305125130 ) tájékoztasson bennünket a problémáról, hogy azonnal intézkedni tudjunk, és mielőbb kijavíthassuk a hibát!

 Az információk tájékoztató jellegűek. Az általános szerződési feltételeket itt olvashatja.

RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké