Akciók

AZ EGYES AKCIÓK (IDŐSZAKOS AKCIÓK, AKCIÓS TERMÉKEK ÁRKEDVEZMÉNYE, NAPI AKCIÓS TERMÉKEK ÁRKEDVEZMÉNYE, SZÜLETÉSNAPI AKCIÓK, PONTLEVÁSÁRLÁS, VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK, KUPON, UTALVÁNY) EGYMÁSSAL NEM ÖSSZEVONHATÓAK! Az akciós termékek a készlet erejéig érvényesek.

- Facebook kupon

Ha csatlakozol hozzánk a Facebookon itt, megajándékozunk egy kuponnal, amit bármire levásárolhatsz.
Ha már korábban lájkoltál minket, akkor is lehet kuponod, kattints a Facebook oldalunkon bal oldalt található Kedvezmény menüpontra. Sőt, további kupont is kaphatsz, kövesd a Kedvezmény menüpontban leírtakat!
Egy vásárlásnál csak egy kupon használható fel. Kupon felhasználásakor nem lehet pontkedvezményt és választható ajándék kedvezményt igénybe venni. Minden kupon csak egyszer használható fel.
Viszonteladói regisztrácóval vásárlók nem használhatnak Facebook kupont.

- Választható Ajándék

Azon termékekhez melyekhez ajándékot lehet választani, kérjük válasza ki az Önnek tetszőt. Amenyiben nem választ semmit, úgy nem áll módunkban ajándékot küldeni. A vásárlást igazoló e-mailben is szerepelni kell a választott ajándéknak. Amenyiben választott ajándékot, de az nem szerepel kérjük jeleze azt a vevőszolgálatunknak a rendelés leadása után.Viszonteladói regisztrácóval vásárlók nem választhatnak ajándékot.

- 100%-os elégedettségi Garancia:

Bizonyos termékeken megtalálható ez a megkülönböztető jelzés. Azokra az áruinkra kerül ki ez a pecsét, mely megfelel a következő kritériumoknak:
- Havonta a termék forgalma jelentős a Tápfutár.hu működésén belül
- A termékre, annak forgalmazásának kezdete óta, vásárlói panasz, illetve reklamáció nem érkezett
- Általunk megbízhatónak minősített gyártótól és/vagy forgalmazótól kerül beszerzésre a termék
- A termék minősége, csomagolása és egyéb paraméterei kiváló minősítésűek, saját kritérium rendszerünk alapján.

A minősítés kizárólag a tápfutár.hu rendszerében használatos. Az oldal saját véleményét tükrözi és nem minősül közvetlen ajánlattételnek, illetve egy-egy minőségi kifogás esetén hivatkozási alapnak.

Vásárlási utalvány:

A webshopban lehetőség van vásárlási utalványok vásárlására, illetve beváltására (vásárlás itt). Egy vásárlásnál egy utalvány használható fel. A vásárlás összegének el kell érni legalább az utalvány értékét. Utalvány levásárlása esetén más kedvezmények nem vehetők igánybe (Facebook kupon, pontlevásárlás, illetve nem választható ajándék). Pont jóváírás csak az utalvány feletti részre vonatkozik. A kiadott utalványok a kibocsátástól számított egy évig használhatóak fel. talvánnyal szállítási díj nem rendezhető, ileltve utalványból nem áll módunkban készpénzt visszaadni és az utalvány készpénre nem váltható, de másra átruházható az érvénnyességi időn belül. Viszonteladói regisztrácóval vásárlók nem használhatnak vásárlási utalványt.

Vélemény ösztönzés:

Azon vásárlóinknak, akik a vásárlásukat követően az oldalon elmondják véleményüket az általuk vásárolt termékről egyszeri alkalommal 100 pontot írunk jóvá. Melyet a pontszabályzatnak megfelelően válthatnak be. A viszontleadói regisztrációval rendelekezőkre nem voatkozik.


- Állandó akciók! (Ide kattintva a havi akcióinkat is megtekintheted)

Számunkra nagyon fontos, hogy vevőink folyamatosan elégedettek legyenek, és olyan tápokat, eledeleket és felszereléseket tudjanak kedvezményesen megvásárolni, melyre valóban szükségük van Kedvenc kisállataiknak!


- Kövesd nyomon napi akcióinkat!
 
Napi akcióinkról minden nap hírlevelünkben tájékozódhatsz, melyet minden nap éjfélkor  küldünk ki regisztrált felhasználóinknak.
Minden nap más és más terméket, kutya-, macska-, és egyéb kisállateledelt vagy felszerelést kínálunk kedvezményes áron, ezért megéri figyelni őket, nehogy lemaradj a kedvezményes árakon kínált portékákról!
Ezek a termékek limitált mennyiségben állnak rendelkezésre, amelyről a hírlevélben tájékoztatunk! Az akciózott termékek minősége, és szavatossági ideje kifogástalan!
 
Iratkozz fel napi akciós hírlevelünkre, hogy minden nap első kézből értesülhess a limitált számú akciós termékekről!

 

- 5%-os Születésnapi kedvezmény

Minden felhasználónknak születésnapján a teljes vásárlás ( pontokkal történő vásárlás esetén a pontok értékével csökkentett vásárlás) értékére bruttó 5% kedvezményt adunk. Viszonteladói regisztrácóval vásárlókra nem vonatkozik.

 

- Pontgyűjtés!

 Rendeléseiddel pontgyűjtő akciónkba  kezdhetsz, melynek lényege, hogy minden egyes megrendeléskor 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá a számládon!
Az összegyűjtött pontokkal a továbbiakban kedvezményes vásárlási lehetőség vár Rád! Viszonteladói regisztrácóval vásárlókra nem vonatkozik.


- MÉG TÖBB AKCIÓ!időszakos akcióink, amelyek rendszeresen változnak!


Vásárolj olcsóbban! Törzsvásárlói program – avagy hogyan vásárolhatsz pontgyűjtéssel kedvezményesen?


Töltsd le ingyenes e-bookjainkat, melyekből hasznos etetési tanácsokat tudhatsz meg! 

Vedd igénybe ingyenesen, „szakértőnk válaszol” rovatunkat, ahol szakember segítéségével igyekszünk megoldást nyújtani Kedvenced problémájára!
Legyen az egészségügyi probléma, etetési tanácsadás vagy csak neveléssel, szobatisztasággal…stb. kapcsolatos kérdésed!

Fordulj hozzánk bizalommal!

 Az információk tájékoztató jellegűek. Az általános szerződési feltételeket itt olvashatja.

RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké