Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter

Ideje elkezdeni a télre való felkészülést a tápfutár vény nélkül kapható készítményeivel!

2017.08.31. 18:26

Magyarországon nincsenek olyan magas hegyek, amelyeken szeptemberben már hózáporok vannak, de a kánikulai napok után beköszöntött hirtelen lehűlés jelzi a tél közeledtét. A tél – akár van hó, akár nincsen – jelentős megterhelést jelent kisállataink számára, akkor is, ha az állat viselkedése nem változik meg látványosan a séták során. A téli középhőmérséklet kb. 20°c-kal alacsonyabb mint a nyári, erre fel kell készíteni kedvenceinket. A szabadban tartott kutyák és macskák téli bundát növesztenek, és megnövekszik a táplálékfelvételük a hőszigetelést szolgáló bőralatti zsírszövet megvastagodásának érdekében. A jó minőségű táplálás mellett ehhez szükség van a kiegyensúlyozott mikroelem pótlásra is, amelyet a minera cseppekkel egyszerűen meg tudunk oldani....

Hirdetés
Kisállat-biztosítás Online - Kutya, macska

A Minera cseppek látványosan javítják az állat általános kondícióját, elősegítik a táplálék értékesülését, hiszen a bevitt 11 féle nyomelem testszerte számos enzim működéséhez szükséges. A kezelés során látható változás világosan rámutat arra, hogy kedvencünknek akkor is nagyon hasznos a nyomelem pótlás, ha egyébként teljesen egészségesnek látszik.

További segítséget tudunk biztosítani a kellően dús téli bunda növesztéséhez, ha a kutyánknak BiogenicPet Vitality tablettát is adunk. (A készítmény azonos korábban Biogenic Pet néven forgalmazott termékkel.) A BiogenicPet Vitality tabletta placebo kontrollált klinikai vizsgálatokban is bizonyítottan serkentette a szőr növekedését. A vizsgálatban résztvevő egyik állatorvos személyes közlése alapján a vizsgálatba vont kutyákról már a rendelőbe való belépés pillanatában látni lehetett, hogy BiogenicPet Vitality tablettát kapott-e, vagy placebót, annyira látványos volt a BiogenicPet Vitality hatása.

Általános tapasztalat, hogy az idősebb kutyákat megviseli a téli időszak. Ők eleve is nehezebben mozognak, gyakoribbak a mozgásszervi, reumatikus illetve artrózisos elváltozások, amelyek télen súlyosbodnak. Ennek hátterében az áll, hogy a téli hidegben való sétáltatáskor az akrális részek fokozottan lehűlnek, vérellátásuk csökken, ami önmagában is kóroki tényező az ízületi megbetegedések kialakulásában.

Tovább rontja a helyzetet, hogy a nehezen mozgó kutya – bár ő is szívesen tenné – nem bír hancúrozni, ezért az izommunka által termelt hő nem pótolja a hideg miatti fokozott hőveszteséget.

Ezekre az állatokra természetesen kutyaruhát kell adni a hidegben, ez azonban nem takarja a végtagokat, és nem javítja a mozgászavart.

Jó hír viszont, hogy az ízületek működését közvetlenül is javíthatjuk a BiogenicPet Vitality tabletta adagolásával. A BiogenicPet Vitality tabletta a sokféle növekedési hormont tartalmazó hatóanyagának köszönhetően elősegíti a kopott, gyulladt ízületek regenerációját, csökkenti a fájdalmat, emellett az állat általános vitalitását is javítja, visszahozza korábbi játékosságát, mozgékonyságát.

Nemcsak az állatoknál, hanem az embereknél is gyakran felmerül a kérdés:Miért több a fertőzéses megbetegedések száma télen, mint nyáron?

Mindenekelőtt tisztáznunk kell: a hideghatás önmagában nem betegség, hanem csak kóroki tényező. A „megfázás” hátterében mindig valamilyen kórokozó: vírus, illetve bakteriális fertőzés áll.

Belégzés során a felső légutak melegítik fel a tüdőbe jutó levegőt, hogy az alveolusokban kellően hatékony legyen a gázcsere. Ennek viszont ára van: a felső légutak nyálkahártyája lehűl, váladéktermelésük fokozódik, és összességében fogékonyabbá válnak a fertőzésekkel szemben.

Ráadásul a kutya szereti enni a havat, ami a tápcsatorna felső szakaszában a légutakhoz hasonló negatív hatást fejt ki az ellenállóképességre.

Végeredmény: a téli időszakban kutyákban és macskákban egyaránt gyakoribbak a fertőző betegségek. A megfelelő vakcinázás mellett jelentősen javíthatjuk kedvenceink immunstátuszát a VET-P-IM szirup adagolásával. A VET-P-IM szirup serkenti a szervezet természetes védekező reakcióját és támogatja az állatok védekező mechanizmusát. Az immunrendszer fontos sejtjeit aktiválja, főként makrofágokat, a neutrofil granulocitákat és a természetes ölő (NK) sejteket.

Készüljünk fel a télre, előzzük meg a betegségeket!

BiogenicPet Vitality: Fokozott vitalitás, dúsabb szőrzet és javuló ízületi funkciók!

Minera cseppek: nyomelem pótlás a szervezet egészének jobb működéséért!

VET-P-IM: az immunrendszer támogatására a fertőzések kivédéséért!

Kapcsolódó termékeink:


Hozzászólások:

Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!

Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal!

feliratkozom hírlevélre további hírek


RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké