Az akció kezdete:
2018.06.06-től
amíg a készlet tart

EXSpot Spot On - Kullancs és bolha elleni csepp - felnőtt és kölyökkutyáknak (6x1ml)

Márka: EXSpot
Cikkszám: EX3
Termékkategória: Bolha És Kullancsirtók
Kinek való: Kutya
Az állat kora: felnőtt

INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK!

Várható szállítási idő: 2-5 munkanap
Eredeti ár: 6,410 Ft

Akciós ár: 6,090 Ft
Megtakarítás: 320 Ft (5%)

Pontérték: 32 pont (mi ez?)
 

Megbízható védelmet nyújt kutyájának kullancsok és bolhák ellen, egyszerű és biztonságos alkalmazás mellett.
A doboz 6x1 ml pipettát tartalmaz, mely fél évig terjedő kezelésre elegendő, 15 kg alatti kutya esetében! 15 kg feletti kutya esetében 3 hónapig elegendő! (1 ml pipetta 1 hónapig hatásos!) Magyarországon az elmúlt években egyre nagyobb tért hódítanak azok a betegségek, amelyeket un. ektoparaziták, mint a kullancs, szúnyog és bolhák terjesztenek. Amíg az olyan betegségek, mint a babéziózis, leishmaniozis, anaplasmozis, dirofilariozis und ehrlichiozis még pár évvel ezelőtt első sorban a Földközi tenger térségében fordultak elő, úgy az állatorvosi rendelőkben egyre gyakrabban diagnosztizálják ezeket és más veszélyes, paraziták által terjesztett betegségeket. Ennek oka a légkör melegedése, a globalizáció és a renaturálás.

Éppen ezért egyre fontosabb, hogy minél hatékonyabb védelmet biztosítsunk kullancsok, szúnyogok és bolhák ellen annak érdekében, hogy a kórokozók átvitelét és ezáltal kutyánk megbetegedését elkerülhessük. Az ExspotŸ rácseppentő oldat segítségével kutyájának hatékony védelmet biztosíthat számos ektoparazita (külső élősködő) ellen.

Az ExspotŸ hatóanyaga a permetrin. A hatóanyag intenzív repellens (távoltartó) hatást fejt ki bolhákra és a kullancsok valamennyi fejlődési állapotára (lárva, nimfa, kifejlett példány), valamint elpusztítja azokat. Az intenzív repellens hatásnak köszönhetően a paraziták lábszervét rendkívül erős inger éri, ami arra készteti őket, hogy a kezelt állatot a lehető legrövidebb időn belül elhagyják. Elég egy érintkezés az ExspotŸ-tal, és a paraziták rövid időn belül elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a vérszívás és a kórokozók átvitele (kontaktus repellens), valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

A többi emlős és az ember a hatóanyaggal szemben külső alkalmazás esetén nem mutat túlérzékenységet, mivel a hatóanyag nem kerül be a vérkeringésbe és ezáltal nem terheli a belső szerveket.

Azt a tényt, hogy a  hatóanyaggal szembeni nem lép fel túlérzékenység, az is igazolja, hogy már két hónapos csecsemőknél is alkalmazzák fejtetű ellen. Ezen kívül a permethrint alkalmazzák a leggyakrabban csecsemő-, kisgyermek- és gyermekkorban fellépő rühösödés ellen.

Egyetlen kivétel a macska, amely egy veleszületett túlérzékenységet mutat a permethrinnel szemben.

Kutyáknál az ExspotŸ minden további nélkül alkalmazható 2 hetes kortól.

Az ExspotŸ hatásával és az általa kiváltott esetleges túlérzékenységgel kapcsolatban további információkat talál a következő cimen: FAQ.

Alkalmazás:
Az ExspotŸ egy Spot-on preparátum, kis adagokban, 1 ml-es tubusban kiszerelve, amit a kutya szőrének széthajtása után a lapockák között a bőrre kell cseppenteni. Egy tubus tartalma max. 15 kg testtömegű kutya kezelésére elegendő. 15 kg-nál nagyobb testtömegű kutyák esetében 1 ml-t a lapockák között és 1 ml-t a farktő tájékán cseppentsünk az állat bőrére. Ezt követően a hatóanyag eloszlik a kutya bőrének zsírrétegében. Az oldat az alkalmazás helyétől 24 órán belül szétterjed a kutya egész testén. Az ily módon létrejövő teljes körű védelem négy héten keresztül tart. Ezt követően újabb kezelést kell végezni.

Általános információk:

ExspotŸ 1ml / ExspotŸ 2 ml kutyáknak (Hatóanyag: Permethrin) - Bőrre fölhordható oldat.

Alkalmazási terület: Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Figyelmeztetés: Veszélyes halakra és rákokra. Az ExspotŸ ne kerüljön akváriumok és halastavak közelébe. Macskáknál az ExspotŸ nem alkalmazható még kis mennyiségben sem. A macskák anyagcseréje nem alkalmas az ExspotŸ-ban lévő permetrin lebontására. Mérgezés léphet föl náluk olyan tünetekkel, mint nagyfokú izomgörcs és mozgászavar. Ilyenkor első intézkedésként le kell mosni ill. meg kell fürdetni a macskát samponnal vagy mosogatószerrel. Ezt követően haladéktalanul meg kell mutatni az állatorvosnak.

Ex-Spot A.U.V.
Hatóanyag: Permetrin
Kiszerelési egység: 6 darab 1 ml-es tubus

Javallatok:
Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Ellenjavallatok:
2 hetesnél fiatalabb kutyakölykökön tilos a használata.
Macskákon tilos alkalmazni!
Nem alkalmazható a permetrin túlérzékenység esetén.

Mellékhatások:
Ritkán előfordulhat, hogy a kezelt állaton enyhe bőrirritáció jelentkezik az alkalmazást követően. Ilyenkor a kutya lemosása után forduljon állatorvoshoz.

Adagolás és alkalmazás:
15 kg-nál kisebb tömegű kutyák esetében a lapockák között a szőrt hajtsuk szét, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd cseppentsünk. 1 ml Ex-Spot-ot (1 tubus tartalmát) közvetlenül a bőrre.
15 kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében két tubus Exspot szükséges. Az első tubust az előzőhöz hasonlóan, a második tubust pedig a faroktő tájékánál cseppentsük a bőrfelületre.
A készítményt nem kell a bőrbe bedörzsölni.

Egyetlen kezelés 28 napos védelmet nyújt, azonban ha a kutya megázik, vagy megfürdetik, ez az idő lerövidülhet. A kezelés biztonsággal megismételhető 7 nap múlva.

Ügyeljünk arra, hogy az oldat a bőrfelületre, és ne a szőrre kerüljön! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk!
Ajánlott a kezelt állatok tartózkodási- és fekvőhelyének takarítása, inszekticid szerrel való kezelése.

Figyelmeztetések:
Ha a kutyát macskával együtt tartjuk, a kezelés után (amíg a szer fel nem szívódik), különítsük el az állatokat egymástól, nehogy a készítményt a macska lenyalogassa. Vigyázzunk, hogy az együtt tartott kutyák se tudják egymásról, vagy magukról lenyalogatni a készítményt.

Kizárólag külsőleg alkalmazható.

Túladagolás: Az ajánlott dózis négyszeresével kezelt kutyáknál sem jelentkeztek nemkívánatos hatással kapcsolatos tünetek.
Alkalmazás vemhesség és laktáció idején: Laboratóriumi állatokon elvégzett teratológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a permetrinnek nincs magzatkárosító hatása vemhes szukákon alkalmazva.

Munkavédelmi óvórendszabályok:
Kerüljük el, hogy a szer bőrre vagy a szembe jusson. Alkalmazás után mossunk kezet. A bőrre került készítményt azonnal bő vízzel mossuk le.

Az alkalmazás során gumikesztyű viselése ajánlott, főleg ha egyszerre több kutyát kezelünk. Alkalmazás után a kezelés helyét 3-6 órán át ne érintsük. Ajánlott este kezelni az állatot. A kezelt kutyák ne aludjanak együtt emberrel, főleg ne gyerekekkel.

Tárolás:
Felbontás után a tubus teljes tartalma felhasználandó, a felnyitott készítmény nem tárolható.
Környezetvédelmi előírások:
Halakra és méhekre a készítmény különösen mérgező! A készítmény vagy csomagolóanyaga nem kerülhet természetes vizekbe. A kutyákat a kezelést követő 12 órán belül ne engedjük úszni.

Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra.
Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Tippünk:
A szabadban eltöltött órákat követően kedvencünk bundáját alaposan fésüljük át: nemcsak a szőrben megtapadt kullancsoktól, de a toklásztól is időben megszabadulhatunk, elkerülve a későbbi nagyobb problémákat, megbetegedéseket!


 

HASONLÓ TERMÉKEK

Szavazz erről a termékről:
17 szavazat, átlag: 4 pont

Ha tetszik a termék, ajánld egy ismerősödnek! Ajánlom

Én most próbálom ki elöször,4 kutyusunk van,köztük 2 puli,s ott a bundájában nagyon nehéz a kullancsot megtalálni.Elsö napon vagyunk,és nagyon remélem,hogy hatásos lesz,miután erdös terület szélén lakunk.1 hét mulva,igérem,beszámolok a tapasztalatokról,hisz az ára is kedvezö,s ha beválik,a környék többi gazdijának is ajánlani fogom!Vörösné Szabó Klári Vörös László írta
(2014.06.08. 11:31)

At én kutyám (shi-tzu)rosszul lett tőle!!! Ijesztő volt ahogy zavarodottan körbe-körbe szaladgált és nyüszíett! Mint kiderült a hatóanyagra volt érzékeny: permetrin. Azonnal lemostam róla és soha többet nem veszek olyat amibe ez a hatóanyag van!!! Szabó Valéria írta
(2014.05.01. 14:06)

Nagyon megörültem mikor a neten találkoztam ezzel a szerrel.Már több éve használtam,de ahol eddig be tudtam szerezni az a bolt megszűnt.Nálunk bevált az anyag,és örülök,hogy itt ezután is betudom szerezni.Bátran merem ajánlani másnak is.
Üdv.:Takács József TAKÁCS JÓZSEF írta
(2014.04.30. 11:47)

Még csak pár napja használom,tehát nagy tapasztalataim még nincsenek.Idáig úgy látszik bevált,tehát hosszú távon is ezt a szert fogom használni. Kakas József írta
(2014.04.18. 19:48)

hosszú ideje ezt használom,elégedett vagyok vele....és az ára is elfogadható. Kiss Elizabeth írta
(2014.03.21. 10:48)

hosszú ideje ezt használom,elégedett vagyok vele....és az ára is elfogadható. Kiss Elizabeth írta
(2014.03.21. 10:44)

Ár-érték arányban kiváló,pici olajos foltot hagyott a kiskutyán(barna szőrű).Én inkább azt javasolnám,h ne a lapockák közé cseppentsünk,hanem inkább a nyakra,h a pofi,nyak körül található bolhák is eltűnjenek!Csak ajánlani tudom! Harsányi Viktória írta
(2013.12.09. 23:59)

Az eddigi tapasztalataim szerint a leghatékonyabb kullancsriasztó, az ár is megfelelő, mindenkinek ajánlom! Borbás Istvánné írta
(2013.06.14. 06:36)

Ez a legjobb spot-on a piacon. Ráadásul itt elég jó áron lehet kapni. legközelebb is itt veszem.
csak ajánlani tudom Kovács Ildikó írta
(2013.01.31. 20:57)

Jelenleg ez a leghatékonyabb a kullancsok ellen. A Frontline, Fronto is elfogadható volt még pár éve, de arra mostanra már mintha immunisak lennének. Ez az ExSpot már második éve tökéletesen megvédi a kutyusokat (2 goldi; kaptak egyszer tavasszal meg most ősszel is kellett). Csak ajánlani tudom és itt az ára is baráti. :) Horváth Szabina írta
(2012.10.05. 02:59)

Ár érték arányban a legjobb! Sebestyén Nikolett írta
(2012.09.11. 12:05)

Teljesen elégedett vagyok a termékkel, az ára igazán pénztárca-barát, a hatékonysága pedig tökéletes! Másnak is bátran ajánlom, a Tápfutárral egyetemben. Szabó Kata írta
(2012.09.08. 10:07)

Én most próbáltam először a kullancsírtót, és nagyon jól bevállt,- és sokkal jobb ára van, mint az addig használt terméknek. Ezután is ezt fogom venni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Szendi Mária írta
(2012.07.23. 14:10)

Egyelőre elégedett vagyok a szerrel. 1,5 hete tettem rá a kutyámra és még egy kullancs vagy bolha sem volt rajta, ill. benne. A jelenlegi ára is barátságos a többi ilyen jellegű termékkel összehasonlítva, amelyek közül sok teljesen hatástalannak bizonyult! PAKU BEÁTA írta
(2012.06.18. 10:22)

2 éve használom, és nagyon bevált. Volt olyan kullancs amit már összeszáradva szedtem le a kutyáról, de alapvetően kerülik a kutyát, szóval hatásosan öli a kullancsot. Török Zsolt írta
(2012.05.18. 21:04)

Ár-érték arány tökéletes. 3 kistestű kutyámnál használom, 3-5 kg-osak, eddig semmi probléma nem volt vele, kullancs egyszer sem volt bennük. Gráb Diána írta
(2012.05.08. 11:24)

nagyon hatásos szer, ajánlom mindenkinek! Nekünk van macskánk, amikor a kutyák megkapták a csöppöket, akkor kb.10 órán át elzártam a macskát a kutyáktól, mert ezek még együtt is alszanak, és a szer macskákra mérgező. Hosnyánszki Zsuzsanna írta
(2012.04.25. 10:34)

sok gagyi cseppet ismerek,de ez bevált
ráadásul az ára is baráti
ajánlom mindenkinek!!!!!! mármarosi máté írta
(2012.04.19. 15:29)

Eddigi tapasztalataim alapján a leghatékonyabb csepp, ami kapható. Emellett az ára és nagyon jó. Zebegnyei István írta
(2012.03.12. 09:41)

Azért jó ez a kullancsírtó, mert nem csak elriasztja az élősködőket, hanem meg is öli. Így legalább ennyivel is kevesebb lesz, és nem kell azon izgulni, hogy a kedvencünk szőrében megbújva később a lakásunkban vagy a kertünkben hullik ki, így veszélyeztetve gyerekeinket és saját magunkat is. Hátránya, hogy a macskák számára veszélyes, így csak macska mentes házakban használható. Farkasné Makara Sarolta írta
(2011.12.10. 09:51)

Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal!

AJÁNLOTT TERMÉKEK

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu

A KOSÁR TARTALMA

A kosár üres


Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Eukanuba

Címkék

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké