RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter
Eukanuba

Pro Pac (10 találat)

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

A minőségi kutyatenyésztés és sportkutyázás elengedhetetlen feltétele, a jó minőségű táplálás a kutya teljes életszakaszában. A Pro Pac® biztosítja mindazt, amire szüksége van a kutyának ahhoz, hogy egészséges, boldog életet éljen.

A szuperprémium kategóriájú Pro Pac® kutyaeledelek emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból, csirke és bárány színhúsból készülnek, teljes egészében fedezik az állatok vitamin és ásványi anyag szükségleteit. Kutyája igényeinek megfelelően 14 különböző fajtájú Pro Pac® szárazeledelből választhat.

A kutyák minden életszakaszára, élethelyzetére felülmúlhatatlanul tápláló és rendkívül ízletes eledelt biztosítanak. A recepttúrákhoz a legkiválóbb minőségű alkotórészeket - mint a bőr és a csont nélküli szín csirke és bárányhús, rizs, baromfizsír - használnak föl, ami biztosítéka annak, hogy az állat a legtöbbet hasznosítja az elfogyasztott táplálékból. Kiváló hasznosulásának köszönhetően, a napi szükséges tápmennyiség kevés, ezáltal etetése gazdaságos, és a keletkező ürülék mennyisége is minimális.
Tartalmazzák mindazokat az aminosavakat, zsírokat, szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre az állatnak szüksége van. Vitamin kiegészítés a tápok etetése mellett nem szükséges!megfelelő Linolsav szintet, a telítetlen zsírsavak egyensúlyát (Omega 3, Omega 6)  a baromfizsír és a lenmag, jól megválasztott aránya garantálja, amelyek életbevágó fontosságúak az immunrendszer illetve az idegrendszer szempontjából és elősegítik az egészséges bőr, a fényes szőrzet kialakulását.
Olyan összetevőket tartalmaznak (Glükozamin, kondoritin) amelyekkel megelőzhetőek - a nagytestű felnőtt, és idősebb valamint a nagy terhelésnek kitett kutyáknál gyakori- izületi betegségek.
Csak természetes anyagokat tartalmaznak, mesterséges tartósítószert nem
Tokeferol-keverékkel tartósítják, amelyek egyben természetes E-vitamin forrás is.
Használatukkal kevesebb táplálékra van szükség ugyanazon munkamennyiség elvégzéséhez.
A takarmányváltás a Pro Pac® tápokra való átállásnál nem okoz emésztési zavarokat.


Tippünk

Habzsolásra hajlamos háziállatunk részére vásároljunk nagyobb szemű száraztápot, hogy rá legyen ’kényszerítve’ az alapos rágásra!
Ragaszkodjunk kedvencünk számára megfelelően kiválasztott táppal való etetéshez! Ha
mindig kap valami mást, nem lesz hajlandó megenni a száraztápot, amely egyoldalú táplálkozáshoz vezethet!
 
 
Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké