jogi nyilatkozat

Szavatossági és jótállási felelősség

A Tápfutár.hu szavatossági és jótállási felelősségét a Ptk. -ban és a 117/1991. (IX.10.) számú Kormányrendelete szabályozza.
Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.

Web áruházunkban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre, kivételt képezhetnek ez alól egyes AKCIÓS termékek, amelyek leírásában a garanciára vonatkozó információkat külön feltüntetjük.

A szavatossági és jótállási feltételek nem vonatkoznak a Piactéren található termékekre, ugyanis azokat nem a Tápfutár.hu forgalmazza, csupán egy ingyenes felületet biztosít ahhoz, hogy az oldal regisztrált felhasználói egymással árukat és szolgáltatásokat cserélhessenek.

A Tápfutár.hu a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak és csomagolásuk illetve a termékek nem sérültek. A Tápfutár.hu azon termékek cseréjére vagy visszavételére nem kötelezhető, melyek csomagolásának sérüléséből következően (kibontása) a termék további értékesítése lehetetlenné válik.

Vásárlástól való elállási jog

A Vevő jogosult a megrendelést követő 8 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jeleznie kell írásban (e-mail: info@tapfutar.hu) és megerősítésként élőszóban (telefonon: 0620 959 42 44) egyszerre a Tápfutár.hu vevőszolgálatán. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A Vevő jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól a 17/1999. (II.5.) Kormány rendelet alapján. Ebben az esetben a Vevő –előre egyeztetett időpontban– köteles a sérülésmentes, felbontatlan, továbbértékesítésre alkalmas termékeket a számlával együtt a Tápfutár.hu székhelyén bemutatni, vagy azt postai vagy futárszolgálat segítségével vissza juttatni. A Tápfutár.hu köteles a részére visszaszolgáltatott termékek ellenértékét a visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Az Elállási jog gyakorlását kérjük telefonon és írásban is jelezzék.

Az Elállási jog gyakorlása esetén a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerülő összes költséget. A Tápfutár.hu ezen esetben a futárköltséget és az adminisztrációs költséget illetve a sérült csomagolás díját és esetlegesen a termék állapotromlásának költségét is levonhatja a visszatérítés árából. A Tápfutár.hu ezen esetben a visszaszolgáltatott termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt is összegszerűsítheti és a visszatérítés összegéből szintén levonhatja azt.

Az Elállási jog NEM gyakorolható olyan termékek esetében melyek csomagolásának sérülése (felbontása), vagy a termék átmeneti használata a termék további értékesítését lehetetlenné teszi. Ide értendőek a különféle játékok, tápok, magkeverékek, konzervek, gyógyhatású készítmények, technikai eszközök, egyéb romlandó termékek, az élőállat és a növények, a vákuumcsomagolt, forrasztott csomagolású vagy fóliázott termékek valamint bármely a felsorolásban szereplő termékekhez hasonló elbírálás alá eső termék!

FONTOS! A fentiek tükrében tehát a Tápfutár.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású és a termék eredeti állapotának megfelelő állapotában visszaszolgáltatott termékek visszaszolgáltatása esetén köteles –a költségeivel csökkentett– vételárat a vásárló részére megtéríteni! A Tápfutár.hu a termékek kiszállítási díját NEM téríti vissza.

Kérjük, hogy az Elállási jog gyakorlása előtt érdeklődjön munkatársainknál, hogy az adott termékkel kapcsolatosan jogosult-e az Elállási jog gyakorlására.

Kérdésével, észrevételével kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
 

Tápfutár webáruház Zrt.
Cégjegyzékszám: 01-10-047128 

Székhelyünk: 1194 Budapest, Hoffher Albert u.38-40. 
Adószám: 23460436-2-43 

Bankszámlaszám: 10918001-00000126-02310007

Telefon: (0630) 512 51 30
E-mail: info@tapfutar.hu
Honlap: http://www.tapfutar.hu/


 Az információk tájékoztató jellegűek. Az általános szerződési feltételeket itt olvashatja.

RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

     

Oké