Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter

EXSpot (1 találat)

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

Az Exspot termékeket az Intervet gyártja. Az Intervet Hungária Kft. a hazai állatgyógyászati piac egyik vezető vállalata, amely már a nyolcvanas évek közepétől több szervezeti formában működik Magyarországon. A cég fő tevékenysége az anyavállalat által kifejlesztett és világszerte széles körűen alkalmazott biológiai és gyógyszerkészítmények hazai forgalmazása, de emellett saját termékeik kutatási és fejlesztési munkáiban is aktív szerepet vállal, valamint a rendelkezésükre álló szakmai erőforrásokkal, elkötelezetten támogatja a magyar állatorvosok posztgraduális továbbképzését. Portfoliójuk súlyos fertőzések megelőzését célzó vakcinákat, antibiotikumokat, parazita ellenes készítményeket, hormonokat és más innovatív állategészségügyi termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz. Legtöbb termékük már a hazai piacon is kiállta az idők próbáját.

Tippünk

A szabadban eltöltött órákat követően kedvencünk bundáját alaposan fésüljük át: nemcsak a szőrben megtapadt kullancsoktól, de a toklásztól is időben megszabadulhatunk, elkerülve a későbbi nagyobb problémákat, megbetegedéseket!
 
 

RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

     

Oké