RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter
Eukanuba

Iams (66 találat)

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

ár szerint csökkenő | ár szerint növekvő

Az Iams céget Paul Iams az állatok takarmányozásának szakértője alapította 1946-ban. Olyan kiváló minőségű kutya és macskaeledelek előállítását tűzte ki célul, amelyek minden táplálkozási szempontból teljes értékűek, és kedvenceink minden életkorában és terhelési szakaszában a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok optimális egyensúlyát biztosítják. Paul Iams felfedezte, hogy az egyensúly önmagában nem elég. A lehető legjobb minőségű nyersanyagokra van szükség ahhoz, hogy olyan kiváló minőségű állateledel készülhessen, mint az Iams és a Eukanuba. Az Iams minőségi követelményeiből kifolyólag minden termékünk megfelel a Nemzeti Kutatási Tanács (National Research Council, NRC), valamint az Amerikai Tápellenőrző Hivatal (Association of American Feed Control Officals, AAFCO) magas minőségi elvárásainak. A kutatás és fejlesztés az Iams sarokkövei. Már több, mint 50 éve járulunk hozzá jelentősen a kutyák és macskák táplálásának jobbá tételéhez.

Tippünk

Válogatós házi kedvencünknek öntsük le a száraztápot kevés vízzel, húslével vagy alutasakos eledellel, máris szívesebben fogja fogyasztani!
 
 
Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké