Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter

18. nyertesünk az Eszkuláp Állatvédő Egyesület!

2017.03.23. 11:38

Szeptembertől novemberig 187 db Támogatói Jegyet vásároltatok, amely 37 587 Ft-nak felel meg! Az öt szervezet közül a legtöbb szavazatot pedig az Eszkuláp Állatvédő Egyesület kapta, akik kímélő tápokat és vitaminokat vásároltak belőle!

Hirdetés
Kisállat-biztosítás Online - Kutya, macska

Aki ismeri Eszkuláp, a lebénult tacskó történetét, az bizonyára elkezdi törölgetni a könnyeit, hogy a gazdi, „a Nő”, alapított egy olyan egyesületet, mely Eszki szellemében tevékenykedik. Én bevallom, rég örültem már ennyire valaminek…
Eszkuláp történetéről bővebben itt olvashatsz: https://www.facebook.com/Eszkulap/?fref=ts - a szerk.

A rendelés


Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület bemutatkozása:

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület 2016. október 1-én kezdte meg nyilvános mentési tevékenységét, rutinos állatvédők hívták életre. A névadója egy kerekesszékes mentett tacskó volt, aki az orvosok által jósolt maximum fél év helyett több, mint öt és fél évet élt boldogan, dacolva minden biológiai ténnyel. Az ő akaratereje és életigenlése köszön vissza az egyesület működésében, teljesen az alapoktól kezdve építjük fel az egész mentést. Nincs adó 1%-os bevételünk, nincsenek nagy adományozóink, külföldi támogatóink, de van hitünk és folyamatosan jelen vagyunk, gyűjtünk.

Egyidejűleg közel negyven kutyát gondozunk, közülük nagyjából fele-fele arányban vannak tacskó keverékek és egyéb, kisebb eséllyel bíró keverékek, nagyjából ez is a profil: segíteni azoknak, akikre valami miatt nem jut elég figyelem. Védenceink egy kis része él ideiglenes befogadóknál, a nehezebben kezelhető, problémásabb kutyáinkat a saját közösségi terünkként is értelmezett, Mányban található menedékben helyezzük el alapvetően kenneles tartásban, de itt is a kilenc kennelből hét fűtött, de a két kinti kennelben is thermo kutyaházak vannak. A harmadik elhelyezési lehetőségünk a családi panziós mód, ahol napidíjat fizetünk minden kutyánk után, ez a legjelentősebb költség havonta - 300-400.000 Ft-os nagyságrend a mentett kutyák számától függően, ezt az állatorvosi kiadásaink követik. Mind a menedék, mind a surnyi családi panziónk látogatható, a kutyáinkat lehet sétáltatni, szeretgetni, bekapcsolódni a rehabilitációjukba.


Segítségből három-félére van szükség:

- természetbeni
- tárgyi
- pénzügyi

Természetbeni lehet ideiglenes befogadás, szállítási segítség, a menedékben mindenféle munkálatok a kifutó rácsának festésétől a kutyasétáltatásig, ez mindig változó. De bárkit szeretettel látunk, aki valóban segíteni szeretne.
Tárgyi adományok a klasszikus kutyák körüli dolgok - állateledel, parazitamentesítő dolgok, konzervek, vitaminok, pórázok, nyakörvek, plédek, huzatok, törölközők, tároló hordók, nagyobb műanyag dobozok, tálkák, stb.
Pénzügyi, erre is nagy szükségünk van, hiszen az állatorvosoknál, panziósoknál számlákat kell rendeznünk, ahogy a menedékben lakó munkatárs bérét is utaljuk, és a rezsit sem tudjuk konzervvel kifizetni.

A kiemelt gazdiravárók:

- Mogyoró, egy középkorú, nagyobb termetű tacskó keverék szuka, akit gazdája a társával együtt lakásból egy disznóólba száműzött, onnan kerültek hozzánk - a társa, a három lábas stafford keverék, WW is gazdára vár még nálunk. Ő egy nagyon jó kutya, mindenkivel kedves, barátságos, de valahogy senkinek nem akad meg rajta a szeme.

Gömbi, aki tizenpár éves és szintén nagyobb termetű keverék kan, láncon élt, háza sem volt, de megöeregedett és lecserélték, már nem kellett.

A többi gazdira váró mentvény ezen a linken látható: az Eszkuláp Állatvédő Egyesület gazdiravárói

Az egyesület elérhetőségei: Facebook, e-mail: eszkuláp2016@gmail.com

Köszönjük NEKTEK, akik Támogatói Jegyet vásároltok, hogy ilyen apró kis csodák részesei lehetünk ezáltal! :)

Kapcsolódó hírek:

Kapcsolódó termékeink:


Hozzászólások:

Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!

Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal!

feliratkozom hírlevélre további hírek


RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Kérdezz szakértőnktől Mobil verzió
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat  OTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké