Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Híreink Videó Twitter

Április végi ivartalanítási akciók

2010.04.25. 10:22

Több állatorvosi rendelőben is kedvezményesen ivartalaníthatod kedvenced! Előzzük meg a nem kívánt szaporulatot, valamint hogy állatkínzók, szaporítók kezébe még több kiskutya kerüljön!

Hirdetés
Kisállat-biztosítás Online - Kutya, macska
Miért ivartalanítsuk kedvencünket?

Szukák esetében

A szukakutyák évente általában kétszer tüzelnek, ami azt jelenti, hogy alkalmanként egy-egy hónapig. Ez nem csak sok kényelmetlenséggel, esetenként piszokkal jár, de nagyon kell arra ügyelnünk, hogy megfelelően el legyen zárva a kan kutyáktól.

Az ivartalanításon átesett kutya nem szenved tovább a tüzelés kellemetlenségeitől, ezenkívül az álvemhesség tüneteitől sem.
Tévhit, hogy a nősténynek legalább egyszer kölyköket kell világra hoznia az ivartalanítás előtt!

Megfelelő táplálás és mozgás mellett még a súlygyarapodástól sem kell tartani, minden a gazdin múlik! Ha elegendő mozgástér van biztosítva a kutyának, nem fog elhízni! Ezenkívül az sem ritka, hogy műtétet követően a kutya a megszokottnál kevesebbet is eszik!

Kan kutyák esetében

A kan kutyák sokszor kezelhetetlenné válnak ha a környéken tüzelő szukát éreznek. Sokszor képesek még zárt, elkerített területről is meglógni, csak azért, hogy a tüzelő szuka közelébe férkőzhessen. Sajnos ilyen időszakban nagyon sok a baleset, nem ritka hogy az autó kereke alatt végzi.

Nemcsak akkor okozhatnak kellemetlenséget, ha megszöknek, de akkor is, ha a párzási időszakban bezárva tartjuk kedvencünket. Némelyikük elviselhetetlen vonyítással, kaparással és ugatással, nem ritka esetben pedig rombolással jelzi, hogy a tüzelő szuka portája közelébe szeretne menni.

Ha ivartalanítjuk kedvencünket, nemcsak ezen problémáktól, kellemetlenségektől szabadíthatjuk meg magunkat és kutyánkat, de megakadályozzuk ezáltal azt is, hogy állatkínzók, és igénytelen szaporítók kezébe kerülhessenek újabb és újabb kiskutyák!


Macskák esetében

A cicáknál hasonló helyzettel találkozhatunk: míg a kandúrok naphosszat csavarognak, kóborolnak, nem ritka esetben összeverekednek a "konkurens" kandúrral, az elzárt nőstény cicák kibírhatatlanul, naphosszat "toporzékolnak" és elviselhetetlenül nyávognak...


A Zöld Zebra ivartalanítási akciója tovább folytatódik…
... egészen pontosan április 30-ig! Ha ivartalanítani szeretnéd Kedvenced, akkor most kedvezményes áron megteheted az alábbi állatorvosi rendelőkben:
Szamóca Állatorvosi Rendelő
Diósd, Sashegyi út 10.
Bővebb információt a 06-¬30-¬447-64-92 –es telefonszámon kérhetsz!


dr. Dian Tamás
Maglód, Bem József u. 14.
Az árak felől és a részletekről érdeklődni a 06¬-30¬-447-64-92-es telefonszámon lehet!


- A Kutyavári Állatorvosi Rendelő szintén április 30-ig tartja ivartalanítási akcióját Érden: 20% kedvezményt kapsz, ha most viszed el kutyádat, cicádat!
Bővebb információt a 06 (23) 374 038-es telefonszámon lehet kérni!

- Cicák ivartalanítási akciója az érdi Érdvet rendelőben, ahol nemcsak akciós áron műtik meg a cicádat, de még ingyenes veszettségi oltást is kaphat!
Helyszín: 2030 Érd, Bokor u. 28.
Bővebb információ: 06-23-372-293


Az ivartalanítás előnyeiről hátrányairól hamarosan részletesebben is olvashattok itt nálunk!

Kapcsolódó hírek:

Kapcsolódó termékeink:


Hozzászólások:

Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!

Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal!

feliratkozom hírlevélre további hírek


RENDELÉSFELVÉTEL

A kosár üres

VEVŐSZOLGÁLAT

06 20 959 4244
munkanapokon 9-17 óra
között
vevoszolg@tapfutar.hu
Skype: tapfutar.hu
Hirdetés

LEGUTÓBB NÉZETT TERMÉKEK

Partnereink
Olcsó kutyatáp, macskaeledel, haltáp, egyéb állateledel és kisállat felszerelés országos házhozszállítással. Naponta megújuló kisállat hírek, képek és akciók.

RSS Kapcsolat Galéria Hogyan tudsz rendelni?
Jogi nyilatkozat Vevőszolgálat Ingyenes szállítás Hogyan válassz terméket?
Impresszum Vásárlási feltételek Vásárolj olcsóbban Linkajánló
Médiaajánlat Akciók Partner Program Kérdezz szakértőnktől
Adatvédelmi nyilatkozat Általános Szerződési Feltételek Elállási Nyilatkozat Mobil verzióOTP Simple - vásárlói tájékoztató

   
SzEK.org tagja
 
ÁRUmagazin.hu

Oké